Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 2, 2021

De buitenwereld is slechts een reflectie van wat zich binnen in jou afspeelt. De wereld kan niet anders dan jou teruggeven wat je uitzendt. Je kunt niet op magische wijze een ander spiegelbeeld verwachten als jij niets veranderd aan de manier waarop je voor de spiegel verschijnt. Het kan niet.

Als jij een ander resultaat van de buitenwereld verlangt, zul je je eerst bewust moeten zijn van hoe jij ten tonele verschijnt. In deze aflevering geef ik je een krachtige opdracht om je bewust te worden van de manier waarop jij voor de spiegel staat. Door je hier bewust van te zijn kan je andere keuzes gaan maken, waardoor je andere resultaten in je leven creëert. It's all up to you!

Jaaaa de training leven en werken met de universele wetten komt er weer aan!

We worden omringt door een eindeloos aantal universele wetten, wetten die op ons allemaal van toepassing zijn. Of deze wetten voor of tegen je werken is afhankelijk van je "zijn". Bewustzijn en praktische toepassing van deze wetten gaat je helpen meer uit jezelf en uit het leven te halen, waardoor je in staat bent om voor jezelf een mooier leven te creëren. 

In deze waardevolle training leer ik je een aantal belangrijke universele wetten kennen én praktisch toepassen, zodat ook jij een ander leven voor jezelf kunt gaan creëren, zoals het voor jou de bedoeling is. 

Je kunt je nu gratis en vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van deze waanzinnige training.